Over mij 


Fotograferen is een hobby die ik erg leuk vind om te doen.  Het vastleggen van mooie momenten, sfeer en indrukken zijn voor mij belangrijker dan het streven naar technische perfectie. Ik hou ervan om op vakantie, maar ook op andere momenten, mijn camera of telefoon te pakken en de wereld om me heen vast te leggen. Ik vind het een geweldige manier om herinneringen te bewaren en te delen met anderen.

Op mijn website deel ik mijn foto's en video's. Ik heb ook oude 8mm-filmpjes verzameld uit vroegere tijden, die ik maakte toen ik in Oldeberkoop woonde en werkte bij sociaal cultureel werk De Blughut.  Omdat deze films zijn aangetast door de tand des tijds, heb ik ze gerestaureerd en samengevoegd tot hermontages. Ook heb ik er muziek onder gezet. Ik vind het leuk om deze oude beelden te kunnen delen en zo herinneringen op te halen uit het verleden.

Ik heb onlangs ook een nieuwe rubriek op mijn website toegevoegd, genaamd "foto's met een verhaal". Dit zijn foto's die voor mij speciale herinneringen hebben en waar ik graag een verhaal bij deel. 

Ik nodig je graag uit om mijn website te bezoeken en een kijkje te nemen. Ik vind het altijd fijn om reacties en feedback te ontvangen, dus voel je vrij om iets in het gastenboek te schrijven.. 

|

Ik fotografeer met een

Panasonic LUMIX G9

Wil je meer over deze camera weten, klik dan hier

Ook maak ik foto's met mijn Phone 15 pro

Meer info klik

Alle foto’s en video’s op deze website zijn eigendom van Klaas van der Wagen. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande toestemming.

Deze website maakt gebruik van cookies. Privacybeleid voor meer informatie.

OK